Syksy taittuu talveen

Jälleen on yksi vuosi kääntymässä hiljalleen kohti loppuaan. 

Korona on aiheuttanut toimenpiteitä tallilla, jotta tartuntnoilta vältyttäisiin. Tallimme onkin pysynyt täysin koronavapaana läpi vuoden ja hevoset ovat saaneet nauttia hoitajiensa seurasta.

Eritoten laatuun on panostettu ison remontin ja kunnostuksen jälkeen toden teolla, niin hevosten kuin vaikkapa opetuksen suhteen. Kisojen suhteen on ollut suhteellisen hiljaista, vaikka niitäkin on muutamat järjestetty. Sen sijaan Katatu on kierrellyt eri hevostapahtumissa ja -kilpailuissa ottamassa hieman oppia ja inspiroitumassa. Kuka tietää, mitä ensi vuosi tuo tullessaan?

© Ihtar on Pixabay

Hoitajien viihtymiseen pyritään tietenkin aina panostamaan. Joten jos teillä rakkaat hoitajat on jotain parannusehdotuksia, tapahtumaideoita tai ihan mitä tahansa muita toiveita, niitä saa heittää vapaasti ilmoille tämän postauksen alle!

Toiveitanne hevosten suhteen on myös kuunneltu ja kenties jo loppuvuodesta tallille muuttaa uusia poneja, lämppäreitä ja kirjavia yksilöitä, sillä niitä on toivottu paljon. Kivoja hevosideoita on tullut läjäpäin ja haluan toteuttaa niitä mahdollisuuksien mukaan.

© Catkin on Pixabay

Vaikka lehdet ovatkin pääasiassa jo pudonneet puista, vielä on kuitenkin aikaa nauttia loppusyksyn aurinkoisista päivistä vaikka maastoilun merkeissä!

Kommentit

  1. Voisitko tehdä jonkun konik orin jonka nimi olisi Shetan ja kutsumanimi Sero ja konik tamman jonka nimi olisi Ziria ja kutsumanimi Siri.

    VastaaPoista
  2. Milloin tallille muuttaa uusia hevosia? Olisi kiva jos voisin tulla hoitamaan uusia? Katsoin Ilman hoitajaa-sivun mutta ei oikein löytynyt mieleistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt ensi viikolla taas lisäämässä uusia heppoja. Tällä viikolla lisäsin pari uutta heppaa, mutta ne melkeinpä saivat heti hoitajat. :D

      Poista
  3. Sellainen ehdotus tuli mieleen että voisit panna sivuille aina että milloin se on päivitetty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta, tämä olisi kuitenkin vähän liian työläs toteuttaa jos pitäisi jokaisen hoitajan sivulle ja muualle joka kerta päivittää. Kuitenkin unohtuisi ja sitten tulisi sekaannuksia. :D

      Poista
    2. Joo tajusin😆🙂

      Poista
  4. Haluisin esteratsastus kisat

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit