Kesä ja kärpäset

Useat helleaallot ovat riepotelleet Moonlightia kesän aikana. Niin hevosilla kuin ratsasatajilla on välillä ollut tukalat oltavat, mutta onneksi pikku hiljaa alkaa helpottamaan. Kesä on ollut kiireinen, vaikkei tallilla tänä kesänä järjestettykään perinteisiä kesäleirejä. Sen sijaan ratsastustunnit, kurssit ja kaikenlainen hoitajatoiminta ovat pitäneet Moonlightin kiireisenä. Hevosten kannalta tämä on tietenkin pelkästään hyvä asia - mitä useampi ihminen niistä pitää huolta, sen parempi. Niin ja alkukesästä tulleet uudet hevoset ovat myös vaatineet paljon huomiota, samaten kuin tallilla jo ennestään asuneet erityistapaukset.

© rejs80 / Pixabay

Osalla hevosista on ollut pienimuotoista kesälomaa, mutta tyhjän panttina yksikään ei ole ollut. Muutama keväällä syntyny varsa on ollut ilahduttamassa tallin väkeä ja hoitajien mukana vierailevat eläimet ovat myös tuoneet vaihtelua arkeen.
Arimmille hevosille onkin nyt sietämistä kun puimurit ja traktorit alkavat pörräämään pelloilla. Muistuttaisinkin, että jos olette lähdössä maastoon hevosella, joka pelkää koneita, ottaaa varmuudeksi mukaan kaveri - onhan seurassa ratsastaminen muutenkin mukavaa.

© PRZEMKO / Pixabay

Koska en itsekään ole kesän aikana hirveämmin ehtinyt olemaan täälä virtuaalitallilla, annan myös anteeksi kaikille hoitajille, jotka eivät ole käyneet kahteen kuukauteen. Mutta muistakaahan käydä tämän kuun aikana hoitamassa, muuten joudun poistamaan epäaktiiviset hoitajat.

Mukavaa loppukesää!
-Katatu

Kommentit

  1. Kiitos samoin!
    Ps. Oletko nähnyt hevosedhotukseni "Kevät" postauksessa, olisi nimittäin mukava jos niistä edes yksi toteutettaisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nähnyt. :) Mulle on tullut niin paljon hevosehdotuksia, joten toteuttelen niitä tässä hiljalleen. ;D

      Poista
  2. Olisi kiva jos toteuttaisit hevos ehdotukseni nimellä tarra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en ainakaan tällä hetkellä ehdi niitä toteuttamaan, mutta tulevaisuudessa mahdollisesti! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit