Talvi saapuu

Viimeisetkin lehdet ovat varisseet puista ja maassa maanneen värikkään lehtipeitteen tilalle on vaihtunut valkea kuurapeite. Maastopolut, kenttä ja ravirata on kunnostettu talvea varten ja lämmityslaitteet tekevät työtään pitäen pakkasen poissa tallista ja maneesista. Rakennusten uutuuttaan kiiltävä maalipeite suorastaan säihkyy kilpaa auringonvalon kanssa. Hevoset ja ponit laiduntavat tyytyväisinä nautiskellen auringonsäteistä ja ratsastajien onneksi lämpötila ei ole laskenut liian alas, vaikkakin lämmin suihku tekee terää reippaan maastolenkin jälkeen.

©Dave & Lynne Slater

Syyssulku on Moonlightissa päättynyt ja toiminta jatkuu entiseen malliin. Tulossa on muutama kurssi ja adventtikisat, niistä lisää Toiminta -kohdassa.

Nyt kun tallialue on kunnostettu ja viimeisetkin työkoneet lähteneet, alkaa suurimittainen laadun tarkastelu. Virtuaalitalli Moonlight haluaa tarjota vain parasta hoitajilleen ja hevosilleen, siksipä tarvitaan myös hoitajien apua. Mitä uutta tai mitä parannuksia haluaisit Moonlightiin? Onko sinulla ideoita uusiksi tuotteiksi kauppaan, löydätkö korjattavaa sivujen teksteistä, puutteita hevosten tiedoista vai onko sinulla kenties joitain aivan uusia ideoita ja ehdotuksia? Tuo ajatuksesi ilmi tämän postauksen kommenttikentässä. Joulun lähestyessä Katatu on anteliaalla päällä, joten Avulias -merkki on näin ollen nyt helpompi saada.

Tehdään Moonlightista yhdessä entistä parempi paikka!
-Katatu

Kommentit

  1. Tässä muutama ehdotus:

    -Pari talli koiraa ja vaikka kissaakin, joiden kanssa hoitajat ja miksei hevosetkin voisi temmeltää? (Siis tietysti hevoset/ponit jotka vapaaehtoisesti leikkivät koirien ja kissojen kanssa)

    -Lähipiiristä kuvia ja kuvausta.
    Esim.
    Pelto: Pelto on rauhallinen paikka, jossa saa ratsastaa.
    Kukkaketo: Kukkaketo on paikka, jonne voi mennä pitämään vaikka piknikin.
    Järvi: Järvessä saa käydä uimassa yksin, ja hevosten sekä ponien kanssa.

    -Kauppaan: kaviorasva (en ole ihan varma onko kaupassa jo kaviorasvaa)

    -Merkki: Vuoden ahkerin: Vuoden ahkerin merkin saa, kun on kirjoittanut vuoden aikana 10 peräti 1000 sanaa tarinaa, ja auttanut vuodenaikana paljon tallitöissä.

    (Laitoin tähän myös merkki ehdotukseni :) )

    VastaaPoista
  2. On mahtavaa, että Moonlight on palannut horroksesta! Olisi mahtavaa, jos joulun tienoilla Moonlightiin tulisi pari karvakamua paijailtavaksi ja vietettäisiin kaikki yhdessä joulua Moonlightin tallituvassa pelaillen hauskoja pelejä glöfien ja piparien kera! Olisi myös hauskat jouluteemaiset leikkikisat, missä olisi hauskoja ryhmä pelejä.

    VastaaPoista
  3. Hei Katatu!
    Tämä ei ole niinkään parannusehdotus, mutta ajattelin, että jos joskus tarvitsisit, voisit ottaa sivuille toisenkin ylläpitäjän/"tallityöntekijän" joka auttaisi sivujen päivittelyssä esimerkiksi kaappiin hevoselle ostettujen tuotteiden listaamisen suhteen, saattaisi vähentää hommiasi.

    Toisena parannusehdotuksena sellainen, että hoitajien 'tietoihin' kaapeissa olisi myös kohta, jossa lukisi päivämäärä, jolloin henkilö on viimeksi kirjoittanut hoitotarinan. Kyseisen tiedonhan näkee myös edellisen kommentin julkaisupäivästä, mutta olisihan se nopeampi tapa hoitajan itse tsekata viime hoitotarinan julkaisupäivämäärä :') Toki se ei ole pakollinen, aika paljonhan se työllistää kun hoitajiakin on paljon.

    Hyvää talvea ja erittäin mukavaa joulun odotusta koko Moonlightin väelle, hepat mukaanlukien!
    <3: Nathalie, Dollyn hoitaja

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille ehdotuksista! <3

    Nathalie / Toisesta ylläpitäjästä olisi kyllä apua, mutta ikävä kyllä mulla ei ole aikaa perehdyttää.

    VastaaPoista
  5. Hei!
    Olisi kiva jos tänne tulisi sellainen tallityöt osio jossa olisi lista vaikkapa kuukauden tallitöistä ja se merkittäisi esimerkiksi tällä tavalla:

    Karsinoiden siivous:Irmeli, Salla-Maria (keksittyjä)

    Ja jos tekisi tarpeeksi tallitöitä voisi ansaita esim jonkun apulainen(????) merkin
    (:

    VastaaPoista
  6. Merkkiehdotuksia:

    ~Jokin kursseihin liittyvä merkki
    ~Kekseliäs merkki: kirjoittaa monipuolisia tarinoita
    ~Konkarihoitaja: hoitanut jo yli vuoden päivät
    ~Kuvailumestari: onnistuu kuvailemaan jokaiseen tarinaan hyvin ja tekemään siitä toden tuntuisen

    VastaaPoista
  7. Olisi kiva vaikka että tulisi jotain "erikoiskisoja" esim. letityskisa harjaus- tai talutuskisa. Tai jotain maastakässää. :)

    VastaaPoista
  8. Iitu ja Anna / Kiitos ehdotuksistanne :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit