Syksyinen tervehdys + kirjoitustapahtuma

Uudet tuulet puhaltavat Moonlightissa näin syksyn tullen.

Ensinnäkin sivut ovat nyt muuttaneet tänne uuteen osoitteeseen, täysin uudelle pohjalle. Tavoitteenani on saada sivuista entistä toimivammat ja helppokäyttöisemmät - etenkin mobiilissa. Koska useampi on hoitajana mobiililaitteen välityksellä, ajattelin, että blogspot -pohjalla olevat sivut olisivat kaikille helppokäyttöisemmät, ja ennen kaikkea tyylikkäämmät ulkoasultaan.

Muutamat hoitajat ja hevoset on vielä siirtämättä ja paria käytännön juttua pitää vielä testailla, mutta jotakuinkin muuten sivut ovat jo täysin toiminnassa entiseen malliinsa.

©Mane 'n Tail

Syksy tuo myös uudistuksia mukanaan:

Katatu on päättänyt laittaa tuulemaan tallilla ja hän aikoo uusia tallialuetta: parantaa laitumien pohjia, remontoida tallia, maalata rakennukset, uusia aitoja, hankkia tallipihaan asfaltin ja paljon muuta! Moonlightin talli tulee siis saamaan uuden ilmeen.

Mikä on sinun visiosi? Osallistuvatko hoitajat talkoisiin, maalaavatko he karsinakylttejä hoidokeilleen vai jotain ihan muuta? Kirjoita aiheesta tarina ja päästä mielikuvits valloilleen. Palkkioksi saat ylimääräisen 100vr tarinastasi.

Remontin takia tallilla on syyssulku, eli ratsastustunnit ynnä muut ovat tauolla, ainoastaan hoitajatoiminta pyörii koko ajan.

Ei hyvää ilman pahaa: tallilta myytiin monta hevosta pois, jotta kaikki voisivat saada ikioman karsinan ja jokaiselle voitaisiin tarjota entistä yksilöllisempää hoitoa. Lisäksi Katatulle jäi hieman ylimääräistä taskun pohjalle, joten jokainen nykyinen ja uusi hoitaja saa kuluvan viikon aikana 100vr palkkioksi uskollisuudestaan (muun muassa kesällä pidetyn tauon takia).

©Timeline Cover Banner

Millainen olisi sinun täydellinen syksysi Moonlightissa? Sisältyisikö siihen maastoilua ystävien kanssa, syksyiset kilpailut, hevosten hellimistä syksyisillä herkuilla vai kenties jotain muuta?

Tervetuloa takaisin Virtuaalitalli Moonlightiin!


Syksyisin terveisin
-Katatu

Kommentit

  1. Moikka Katatu! Iitu täällä :). Siirsin jo CanCanin :). Saisinko jatkaa Hunterin, Rehjanin, Vilkkeen, Kodiacin, Nekun, Moondancen ja Roxana Lillyn hoitajana siitä, mihin jäinkin? Jooko Katatu! Oo kiltti <3!!

    VastaaPoista
  2. Hei Iitu. Kaappisi on poistettu, koska et ollut hoitanut yli kahteen kuukauteen. Eli jos haluat jatkaa hoitamista, joudut aloittamaan alusta. Mikäli haluat aloittaa uudestaan hoitajana, laitathan hoitopyynnön tallihuoneeseen. :)
    -Katatu

    VastaaPoista
  3. Moi Katatu!! Eerika täällä! Eikai kaappiani ole poistettu?! Kun mul on nii ikävä kirjotteluu! Ja mun hoitsuja vatsinkin Ciriä, Trevonia ja Meggania <33Ei kai niitä ole myyty?? Voisin alkaa taas kirjotella siis jos kaappiani ei ole poustettu tai hoitsujani myyty..

    VastaaPoista
  4. Eerika/ En ole poistanut kaappiasi, se löytyy Hoitajien kaapit -kohdasta. :) Käytäthän nimimerkkiä tänne kirjoittaessasi, sen saa kun valitsee "henkilöllisyydeksi" Nimi/URL-osoite -kohdan. :)

    VastaaPoista
  5. Susan täällä hei! Jännää, että talli on muuttanut nyt ihan uuteen osoitteeseen. Suntuubi on itselleni se tuttu ja turvallinen paikka, missä olen jo useammankin vuoden pyörinyt. Täytyy siis vain tottua käyttämään nyt tätä uutta sivupohjaa. Ja ennen kaikkea, tämä oli erittäin hyvä idea!

    VastaaPoista
  6. Susan / Itsellekin juuri tämä sivupohja on täysin uusi, joten vaatii myös multa vielä totuttelua. :D

    VastaaPoista
  7. Moi. Saisinko toiseksi hoitohevoseksi Kellyn?

    VastaaPoista
  8. Anonyymi / Käytäthän aina nimimerkkiäsi jättäessäsi viestiä, en viitsi ruveta arvuuttelemaan, kuka olet. :D + hoitopyynnöt mieluusti Tallihuoneeseen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit